Wie ben ik?

kim yogaMijn naam is Kim van Oorsouw, werkzaam als docent en onderzoeker psychologie aan de UM. Jaren geleden kreeg ik een burnout. Dat had te maken met privé omstandigheden maar ook met werk. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt, kende mijn eigen grenzen niet meer en mijn lichaam begon te haperen. In de 5 maanden thuis ben ik voor mijn gevoel opnieuw geboren. Ik vond mezelf weer terug, leerde mijn lichaam en mijn grenzen weer kennen, vond mijn passies en creativiteit weer terug. In mijn herstel proces speelde yoga een grote rol. Bewustwording van mijn lichaam, ontspannen, naar binnen keren en goed luisteren naar mezelf bleek cruciaal. Ik besloot daarop de yoga opleiding te gaan doen waar ik leerde hoe yoga lichamelijke en psychische klachten kan beinvloeden. Mijn persoonlijke ervaringen en de kennis die ik op deed tijdens de opleiding gebruik ik in de lessen die ik geef. Dat doe ik met heel veel passie en plezier. Daarnaast volgde ik een aantal coachingsopleidingen. Het coachen, de psychologie en de yoga combineer ik in individuele sessies met mensen die bewuster willen leven en zichzelf misschien een beetje zijn kwijt geraakt, zoals ik destijds.