Aanbod

Je kan bij Windebloem terecht voor yogalessen, individuele coaching sessies of trajecten, workshops, ceremonies en retreats.

Loop je vast in je leven of heb je last van fysieke klachten? In overleg met jou kijk ik wat er nodig is en maken we samen een plan. Een gemiddeld traject bestaat uit een intake en 3-8 sessies. Zelf verantwoordelijkheid nemen en actieve deelname aan dit proces ook buiten onze sessies is een must om langdurige verandering te bereiken.

In de behandelingen werk ik met het opschonen van je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Je leert weer te verbinden met je lichaam, je adem en gaat ontdekken wat jouw groei en ontwikkeling in de weg zit. Denk aan het opruimen van blokkerende overtuigingen en het vrijmaken van generatielijnen. We doen dit met bewust ademen, technieken uit de schema therapie, touch of matrix en positieve psychologie.

De groepsbijeenkomsten zijn minstens zo krachtig. In groep werk je niet alleen op individuele maar ook op collectieve thema's. In ceremonies versterkt de groep elkaars proces en dat is bijzonder en voelbaar. Ik nodig je uit deel te nemen aan een groepssessie bij Windebloem. Een moment van liefdevolle aandacht voor jouw essentie zodat jij kan helen, opladen, groeien en bloeien. 

 

I am, you are, we are- ONE