Singing circle

Muziek is magisch, zeker wanneer Marco dit begeleidt met zijn gitaar. Marco speelt al van jongs af aan gitaar en heeft verschillende eigen nummers/ mantra's geschreven. In ceremonies weet hij altijd de juiste snaar te raken en kan hij mensen dieper in hun proces begeleiden.

Vanaf november gaat Windebloem singing circle's organiseren waarin we in een groep van max 10 personen samen mantra's gaan zingen. Mantra's zijn woorden of zinnen die worden herhaald. Door het richten van je aandacht op de mantra gaat je denken uit en kom je in een meditatieve toestand terecht. Door dit in groep te doen wordt een krachtig meditatief veld neergezet, waarbij ook de betekenis van de mantra en de trilling van de klanken op verschillende lagen van jouw zijn inwerken. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om 1 op 1 met Marco je eigen mantra te schrijven. Marco begeleidt jou om je persoonlijke levenslied kort maar krachtig te schrijven. Daarin mag jij jouw eigen grootsheid en heiligheid een geluid geven met jouw persoonlijke mantra. Als je het leuk vindt kan jij jouw persoonlijke mantra inbrengen op een van de mantra avonden waarin ook jouw mantra in groep wordt gezongen. Het verleden leert dat dit heel diep en krachtig werkt en een onvergetelijke ervaring is. Maar dat is zeker geen must als jij jouw mantra gewoon lekker voor jezelf wil houden.

Singing circle: 19.30- 21.30,  11 euro incl thee, data zie agenda.

Schrijf jouw eigen mantra: 60-90 minuten sessie, ACTIE prijs 50 euro, afspraak inplannen met Marco.