Coaching

We leven ons leven vaak op automatische piloot. We gaan naar ons werk, zorgen voor onze kinderen en houden er een druk sociaal leven op na. We willen in alles goed zijn en worden van alle kanten overvraagd en overprikkeld. We raken vermoeid, verliezen de passie voor ons werk en in onze relatie. Vaak spelen overtuigingen die we ontwikkelden in onze kindertijd een rol in de patronen waarin we zitten. Als we bijvoorbeeld leerden dat we pas iets voorstellen als we presteren, dan zal dat doorwerken in alle facetten van ons leven. We leven dan niet meer vanuit het idee dat we goed zijn zoals we zijn en rennen onszelf voorbij. We willen meer bereiken, meer vergaren, en meer waardering van onze baas, partner en kinderen. En die krijgen we natuurlijk niet zo lang we leven met de overtuiging dat we toch niet goed genoeg zijn. Dit kan leiden tot vermoeidheid, een ontevreden gevoel en allerlei lichamelijke of psychische klachten. Het mooie is dat onze omgeving onze grootste spiegel is. Als we vanuit dat perspectief naar onszelf durven kijken kan er veel veranderen. Eigenwaarde en eigenliefde zijn de sleutel-elementen tot een tevreden en voldaan leven. Ik help je inzicht te krijgen in blokkerende overtuigingen. Dat inzicht is al een hele belangrijke stap. Het loslaten van oude pijnen en jezelf weer in je kracht zetten is de volgende stap. 

Ik werk met verschillende methoden om jou weer te verbinden met je passies en talenten.

Script As Methode SAM helpt je inzicht te krijgen in je onderliggende blokkerende overtuigingen die aan de basis liggen van waar je vastloopt. Waar komt dit vandaan, hoe werkt dit door in jouw dagelijkse leven, maar belangrijker, hoe zorg je dat het jou niet langer belemmert? Met deze praktische methode help ik je deze blokkerende overtuigingen om te polen en weer ruimte te maken voor wat er werkelijk toe doet.

Touch of Matrix TOM is een zeer mooie effectieve methode om jouw systeem een update te geven. Welke oude programma's zitten er nog op je harde schijf (bv fysieke blokkades, onverwerkte emoties, mentale overtuigingen) en zitten in de weg om vooruit te komen op jouw levenspad? 

Schematherapie is een methode waarmee je gaat leren waarom je reageert zoals je reageert in bepaalde situaties. The triggers are the guides. Je wordt geraakt door een opmerking van iemand, of een afwijzing, en schiet in een verdedigingsmechanisme. Dat kan zijn dat je je terugtrekt, of juist in de aanval gaat, of je gaat verdoven, het maakt niet uit. Deze schema-therapeutische coaching geeft je inzicht in wat hieronder zit en helpt je om andere keuzes te maken. 

Op basis van een eerste intake kijken we wat het beste bij jou past en wordt er een traject op maat voor jou samen gesteld. 

Een gemiddeld coachingstraject duurt 3-8 sessies van ongeveer 75 minuten per sessie.  

"Mijn ervaring bij Kim heeft een stuk rust in mijn leven gebracht. Ik ben bij jou terecht gekomen op het juiste moment. De sessies bij jou hebben zoveel losgemaakt in mijn lichaam dit is niet te beschrijven. Mijn lichaam protesteerde, ik kreeg pijn in mijn knie, kon bijna niet meer lopen, toen in mijn hand, overal pijn alsof het reuma was. Ik ben overeind gebleven. Dit is voor mij het juiste moment in mijn leven geweest en ik zou het zo weer doen. Een geweldige ervaring, vooral als je diep in de put zit. Ik voel me nu supergoed en ben dankbaar voor alles wat ik heb en wat ik ben. Kim ik ben je dankbaar dat je er voor mij was. Ik neem dit allemaal mee, ben sterker geworden". Hannelore


"Ik heb bij Kim vijf sessies gevolgd met o.a de SAM-methode. Kim weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Bij Kim voel je je op je gemak waardoor het makkelijk praten is. Deze vijf sessies hebben mij verder gebracht dan de nodige gesprekken elders."Jolanda