Soundhealing

Soundhealing brengt je in contact met je zelfhelend vermogen en je eigen Bron-connectie.
De trilling van de instrumenten brengt je in een diepe ontspanning, waardoor diep gewortelde patronen en trauma’s kunnen loskomen op cel niveau en van daaruit het lichaam kunnen verlaten.
Alles in ons leven is energie en frequentie. En om de helende werking te bereiken worden er verschillende instrumenten gebruikt waaronder klankschalen en een gong. Deze instrumenten zorgen ervoor dat je in een meditatieve staat komt. Het bijzondere is dat soundhealing niet alleen fijn klinkt voor je oren maar dat je de trillingen ook kunt voelen in je lichaam.

Het effect van soundhealing op je brein:
Als je luistert naar soundhealing, dan zul je merken dat je erg goed kunt ontspannen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten “Alpha-golven” aan. Als je nog dieper kunt ontspannen dan produceren je hersenen “Theta-golven”. In deze staat kun je met je ogen dicht spontaan kleuren of beelden zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit “theta-niveau” ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeen.
De rustgevende klanken van soundhealing kunnen er ook voor zorgen dat je makkelijker in slaap valt en beter slaapt.
Je hoeft dan ook niets te doen. Enkel te liggen en de klanken over je heen laten komen. Je zult letterlijk een klankreis maken die voelbaar is in je lijf. Dit werkt op een veel dieper niveau dan bijvoorbeeld massage. Je zakt hierdoor uit je hoofd en in je lijf. Een weldaad voor lichaam en geest.

De voordelen van soundhealing:
- Stress verlagend
- Meer rust in je hoofd
- Beter concentreren
- Contact maken met je intuitive, je innerlijke stem
- Rust en vrede ervaren in je lichaam en geest.

Tijdens de soundhealing lig je comfortabel op een matrasje en mag je ontvangen. Alles voor jouw comfort is aanwezig. Deze sessie wordt verzorgd door Brigitte Wolfhagen, een bijzondere vrouw die haar gave via deze soundhealing met jullie komt delen. Ervaar het zelf en geef je over.

Een soundhealing-sessie duurt ongeveer een uur met uitloop tot 75 minuten. Na afloop drinken we samen thee. Inloop 19.15, start 19.30, einde 21.00. Investering in jezelf: 25 euro, max 9 personen.

Voor data zie agenda.