Cacao

Maak kennis met het prachtige medicijn van de cacao. Cacao heeft een helende zachte vrouwelijke energie waarin onvoorwaardelijke liefde en een open hart centraal staan. Ka'kaw is een eeuwenoud medicijn dat door de Maya's en Azteken werd gedronken als 'voedsel van de goden' en gezien als hartelixer. De heilige cacao was volgens hen hier gebracht om ons hart te helen. Een geheeld hart kan met de kracht van liefde de bovenwereld (hoofd, gedachten) en onderwereld (buik, emoties) met elkaar in evenwicht verbinden. 

In deze ceremonie drinken we samen pure cacao. Ceremoniële cacao heeft krachtige genezende eigenschappen voor het lichaam, het zit vol antioxidanten, vitaminen, en mineralen. De stoffen in de cacao zorgen voor een gevoel van gelukzaligheid, een open hart en helpen om zelfliefde te activeren waardoor we diepere verbinding met onszelf kunnen maken. Met zachtheid en zonder oordeel kan je dan naar binnen kijken naar je tekortkomingen en kwaliteiten. Wat dient jou niet langer en waar wil je aandacht aan geven?

Gestuurd vanuit je intentie werken we met adem, muziek een krachtig kristallen grid, en creëren we ruimte voor dat wat wil ontstaan. 

Deze ceremonie vindt plaats in een kleine groep van maximaal 8 personen en wordt geleid door Kim en Marco met live muziek.

Inloop 18.30, aanvang 19.00 einde 22.00. Na afloop eten we samen soep en fruit. 

Kosten 66 

Zie agenda voor data.

"Enorm welkom gevoeld en een prachtige ervaring gehad om dieper met mijzelf aan de slag te gaan." Fleur


"Wat een mooie avond met Kim en Marco, cacao, rapé, gitaarmuziek en zang. een warm bad." Aanrader! Ingrid 


Wat een mooie ervaring , heb met de cacao ceremonie meegedaan , ik besef nu pas wat ik ervaren heb , ik ben vol met liefde en ik voel mij super . Dank jullie Kim en Marco voor deze mooie avond . Dikke knuffel Wiel"


"Bijzondere cacao ceremonie op een fijne plek, met prachtige muziek en liefdevolle begeleiding van Marco en Kim. Wat een mooie, diepe ervaring. Dank!" `Jeanette 


"De cacao ceremonie was precies wat ik nodig had! Heel diepe transformaties hadden plaats gevonden! Dankzij ook jullie verbindingswerk en hele mooie live gitaar muziek ! Superfijne ervaring! Dankjewel 💞🙏" Tatiana Pilarski